SEO membership, claim nu jouw positie in zoekmachines!
seo-ai-artificial-intelligence

SEO membership

Verbeter je rankings, vergroot je online vindbaarheid en trek meer klanten aan met het krachtige SEO Membership.

Heb jij..

 1. Moeite om jouw website zichtbaar te maken voor potentiële klanten?
 2. Het gevoel dat jouw concurrenten beter vindbaar zijn in zoekmachines?
 3. Een beperkt aantal bezoekers op jouw website en blijft de conversie achter?
 4. Geen idee welke zoekwoorden relevant zijn voor jouw doelgroep en jouw business?
 5. Het gevoel dat jouw online aanwezigheid niet effectief genoeg is om nieuwe klanten aan te trekken?
 6. Jij weinig inzicht in de prestaties van je website en hoe je deze kunt verbeteren?
 7. Jij het gevoel dat jouw marketinginspanningen niet het gewenste resultaat opleveren en dat je kansen misloopt?

Boost je online zichtbaarheid: Zelf SEO doen was nog nooit zo makkelijk!

Ben je het beu om over het hoofd gezien te worden in zoekmachines? Weet je niet waar je kunt starten? Heb je geen zin om aan de slag te gaan met je website omdat het toch niets oplevert?


Goed nieuws! Je hoeft geen SEO-expert te zijn om op te vallen in zoekresultaten. Met de eenvoudige en effectieve SEO-strategieën uit het SEO membership kun je zelf aan de slag en de vindbaarheid van je website vergroten. Of je nu een startende ondernemer bent, een blogger of een enthousiaste website-eigenaar, jij kunt zelf aan de slag met het optimaliseren van je website voor zoekmachines. 


Bereik een groter publiek, vergroot je merkbekendheid en verdien het succes waar je naar streeft.. En die je verdient!

Ja, ik verdien dit!
Ik wil direct toegang krijgen!

Hoe zou het zijn als..

 • Jouw website bovenaan de zoekresultaten verschijnt en een constante stroom van organisch verkeer ontvangt?
 • Je de concurrentie voorbijstreeft en de eerste keuze wordt voor potentiële klanten in jouw branche?
 • Je vol vertrouwen SEO-technieken kunt toepassen en jouw website ziet groeien?
 • Jouw geoptimaliseerde content de juiste doelgroep aantrekt en hen overtuigt om actie te ondernemen?
 • Jouw website een naadloze gebruikerservaring biedt en bezoekers blijven terugkomen?
 • Je precies weet welke zoekwoorden en zoekintenties jouw potentiële klanten hebben en deze optimaal kunt benutten?
 • Je online vindbaarheid en autoriteit groeit, waardoor je merkwaarde in de markt wordt versterkt?
seo-membebrship-ebook-community

Krachtige SEO-tools en strategieën in één membership voor succesvolle posities in zoekresultaten!

Maak kennis met Google

In deze module krijg je een uitgebreide introductie over Google en hoe zoekmachines werken. Je leert de basisprincipes van SEO en hoe je website door Google wordt geïndexeerd.

Aan de slag met zoekwoorden

Deze module staat volledig in het teken van zoekwoorden. Je leert hoe je effectief een zoekwoord onderzoek kunt doen, hoe je relevante zoekwoorden selecteert en hoe je ze strategisch kunt implementeren op je website.

Tijd voor content creatie

Hier leer je de essentie van het creëren van waardevolle en geoptimaliseerde SEO-content. Je ontdekt hoe je hoogwaardige content kunt schrijven die aantrekkelijk is voor zowel zoekmachines als je doelgroep.

Maak je afbeeldingen vindbaar

Deze module richt zich op het optimaliseren van afbeeldingen voor zoekmachines. Je leert hoe je afbeeldingen kunt optimaliseren met behulp van alt-teksten, bestandsnamen en andere relevante technieken.

Technische SEO-optimalisaties

In deze module worden de technische aspecten van SEO behandeld. Je leert hoe je de technische structuur van je website kunt optimaliseren, zoals URL-structuur, meta-tags, sitemaps en meer.

SEO-strategie

Ontdek hoe je een effectieve SEO-strategie kunt ontwikkelen en implementeren. Je gaat doelstellingen bepalen, concurrentieanalyses uitvoeren en een plan opstellen om je website te optimaliseren.

Scoren met SEO-content

De focus in deze module ligt op het creëren van content die zowel zoekmachines als gebruikers aanspreekt. Je leert hoe je geoptimaliseerde teksten kunt schrijven en hoe je de SEO-waarde van je content kunt maximaliseren.

Verhoog je populariteit (linkbuilding)

Deze module gaat over het opbouwen van een sterk en relevant linkprofiel. Je leert hoe je effectieve linkbuilding-strategieën kunt implementeren om de autoriteit en populariteit van je website te vergroten.

 SEO-tooloverzicht

In deze module krijg je een overzicht van handige SEO-tools en -software. Je leert hoe je deze tools kunt gebruiken om je SEO-inspanningen te ondersteunen en te optimaliseren.

Bonus: Expert Masterclasses

Als bonus vind je in deze module diverse expert masterclasses over relevante onderwerpen, zoals webdesign, conversie gericht schrijven, Pinterest Marketing en meer. Deze masterclasses geven je extra inzichten en vaardigheden om je SEO-resultaten te verbeteren.
seo-membership-vcommunity-vragen-seo

Word deel van de community

Sluit je dan aan bij de krachtige SEO community! Leer gelijkgestemden kennen, help elkaar en leer van elkaar. Samen bouwen we aan jouw online succes en versterken we jouw positie in de zoekresultaten. Word deel van een gemeenschap die elkaar inspireert, motiveert en helpt om grenzen te verleggen.

SEO, wat is het en hoe start je ermee?

Mijn naam is Christeny Martis, al 5+ jaar online marketeer. Ik had mijn eigen webshop op mijn 18e en probeerde mijn producten te verkopen via verschillende kanalen, waaronder bol.com. Maar ondanks mijn inspanningen miste ik iets cruciaals: een constante stroom van bezoekers naar mijn website.

Toen ontdekte ik de kracht van SEO. Ik begon me te verdiepen in zoekmachineoptimalisatie en leerde hoe ik mijn website kon optimaliseren om beter zichtbaar te zijn voor potentiële klanten. En het werkte! Binnen korte tijd zag ik mijn bezoekersaantallen groeien naar meer dan 10.000 per maand. En die bezoekers resulteerden in daadwerkelijke verkopen en succes voor mijn bedrijf.


Nu deel ik graag mijn strategie en kennis met jou via het SEO Membership. Iedereen kan zelf aan de slag gaan met SEO en geweldige resultaten behalen. En het mooie is dat ik niet alleen succes heb behaald voor mijn eigen webshop, maar ook voor gerenommeerde bedrijven zoals Achmea, Toptrouwlocaties en Geurwolkje.


Ik heb zoekwoorden naar positie 1 gebracht met een maandelijks zoekvolume van meer dan 100.000. Mijn optimalisaties hebben meer dan 100% extra conversies opgeleverd. En nu wil ik jou helpen om dezelfde resultaten te behalen.Mijn naam is Christeny Martis, al 5+ jaar online marketeer. Ik had mijn eigen webshop op mijn 18e en probeerde mijn producten te verkopen via verschillende kanalen, waaronder bol.com. Maar ondanks mijn inspanningen miste ik iets cruciaals: een constante stroom van bezoekers naar mijn website.

Direct starten 
seo-membebrship-community-omgeving

Waarom het SEO membership?

 • Je krijgt toegang tot waardevolle kennis en strategieën die je kunt toepassen om jouw website te optimaliseren en hoger te ranken in de zoekresultaten.
 • Je leert de geheimen van effectief zoekwoordonderzoek en contentoptimalisatie, waardoor je jouw doelgroep beter kunt bereiken en meer organisch verkeer kunt genereren.
 • Het SEO Membership biedt jou de tools en resources om je website technisch te optimaliseren, waardoor zoekmachines jouw website beter begrijpen en hoger waarderen.
 • Jij kunt je concurrenten een stap voor blijven. Leer hoe je hun strategieën analyseert en ontdek nieuwe kansen om jouw website te onderscheiden in de zoekresultaten.
 • Het SEO Membership stelt je in staat om jouw online zichtbaarheid te vergroten, meer leads te genereren en je omzet te verhogen. 

Ben jij een van de eerste 10 die..

> Een waardevolle 1-1 coaching sessie krijgt van 60 minuten? (t.w.v. € 299,95)

> Wordt uitgenodigd voor een informatieve SEO workshop op locatie? (t.w.v. € 399,95)

> Een gouden giftbox ontvangt met tools voor een succesvolle start? (t.w.v € 99,95)

seo-membership-omgeving-cursus

Mis deze geweldige kans niet! Meld je nu aan!

Essential SEO membership

79,-

57,-
Maandelijks opzegbaar
 • Toegang tot exclusieve SEO-cursus.
 • Regelmatige updates en tips over de nieuwste SEO-trends en -strategieën.
 • Toegang tot een uitgebreide bibliotheek met bronnen, sjablonen en tools voor SEO.
 • Mogelijkheid om vragen te stellen en te communiceren met andere leden in de SEO-community.
 • Webinars en live Q&A-sessies.
 • Exclusieve kortingen op SEO-tools en -diensten.
 • Maandelijkse nieuwsbrief met waardevolle inhoud en casestudy's.

Veelgestelde vragen over het SEO membership

Wat zijn de voordelen van het SEO Membership?

Met het SEO Membership krijg je toegang tot exclusieve modules, tools, webinars en ondersteuning om je website te optimaliseren en je online vindbaarheid in zoekmachines te vergroten.

Hoe kan het SEO Membership mijn website helpen groeien?

Het SEO Membership voorziet je van de juiste strategieën en inzichten om je website te optimaliseren, zodat je hoger scoort in zoekresultaten en meer organisch verkeer, leads en klanten aantrekt.

Is het SEO Membership geschikt voor beginners?

Absoluut! Het SEO Membership is ontworpen om zowel beginners als gevorderde website eigenaren te ondersteunen.

Hoe lang duurt het voordat ik resultaten zie met het SEO Membership?

Het tijdsbestek voor het behalen van resultaten varieert, maar met de juiste toewijding en implementatie van de strategieën, kun je positieve veranderingen in je websiteverkeer en rankings verwachten. Dit kan al na 2 weken!

Krijg ik persoonlijke begeleiding met het SEO Membership?

Via de online chat in de leeromgeving is het mogelijk om vragen te stellen. Daarnaast kun je natuurlijk altijd sparren met de hele community middels de tijdlijn waar je een bericht kunt plaatsen.

Gaat het SEO Membership alleen over SEO of worden er ook andere relevante onderwerpen behandeld?

Hoewel de focus van het SEO Membership ligt op SEO, worden er ook andere waardevolle onderwerpen behandeld die relevant zijn voor online marketing, zoals webdesign, conversie-optimalisatie en nog veel meer.

Hoe kan ik lid worden van het SEO Membership?

Lid worden is eenvoudig! Klik op de aanmeldknop en volg de stappen om direct toegang te krijgen tot het SEO Membership.

Zijn er extra kosten verbonden aan het SEO Membership?

Nee, alle benodigde tools en resources zijn inbegrepen in het SEO Membership, zodat je zonder extra kosten kunt profiteren van de voordelen.

Kan ik mijn lidmaatschap op elk gewenst moment upgraden naar het premium membership?

Zeker! Je kunt op elk moment upgraden naar het premium membership en profiteren van extra activiteiten en exclusieve inhoud die beschikbaar is voor premium leden.

Hoe kan ik mijn SEO Membership opzeggen?

Je hebt de flexibiliteit om je SEO membership op te zeggen met een maand opzegtermijn. Dit kan eenvoudig door een mail te sturen naar hallo@deseostudio.nl.

Bieden jullie een geld-terug-garantie als ik niet tevreden ben met het SEO Membership?

Absoluut! Een 100% tevredenheidsgarantie. Als je binnen de eerste 30 dagen na aanmelding niet tevreden bent, krijg je je geld terug.