SEO coaching

Waarom een SEO coach?

Heb jij een website? Deze mag gezien worden door bezoekers! En dan wel de juiste bezoekers. Blijven de aanvragen op jouw website achter? Krijg je te weinig telefoontjes binnen of aankopen? Kun jij wel wat hulp gebruiken? Ga dan het avontuur aan met mij als jouw SEO Coach. Samen gaan aan er voor zorgen dat jouw website beter scoort in de zoekmachines.

SEO coach WordPress

Wil je graag zelf aan de slag met het optimaliseren van jouw website? Kies dan voor een SEO coach! WordPress is een praktisch cms systeem die jij kunt gebruiken om jouw vindbaarheid te verhogen. Hoe? Dit laat ik je graag zien. We werken aan de online strategie voor jouw bedrijf om meer relevante bezoekers te krijgen op jouw website. 

1-op-1 coaching

  Brainstormsessie

  Duur: 90 minuten | Tarief: €99,95,- excl. btw

  • Wij brengen de vragen van jouw doelgroep in kaart
  • Wij onderzoeken hoe jouw doelgroep denkt
  • Wij vertalen denkpatronen in relevante zoektermen
  • Wij onderzoeken de termen op basis van volume en concurrentie
  • Wij verwerken de zoektermen in jouw content planning

  Wil jij goed vindbaar zijn in de zoekmachines? Optimaliseer dan jouw website, zodat je meer bezoekers kunt bereiken. Hierbij is het wel belangrijk om de juiste bezoekers te bereiken en daarvoor moet je gebruik maken van relevante zoektermen. Op deze manier kan jouw ideale klant jouw website vinden!

  Samen gaan wij op zoek naar jouw doelgroep en zoeken we uit hoe zij denken. Tot slot combineren wij de gedachten van jouw potentiële klanten in een goed scorende zoekterm.

  Brainstormsessie
  Wil je liever dat de werkzaamheden uit jouw handen worden genomen? Kies dan voor het uitbesteden van jouw SEO.
  Contentstrategie

  Contentstrategie

  Duur: 90 minuten | Tarief: €199,95 excl. btw

  Jouw website verdient het om gevonden te worden door potentiële klanten! Daarom gaan we tijdens de SEO contentstrategie aan de slag met het verdienen van de posities in Google. Ik ondersteun je bij het opstellen van een passende strategie en bij het creëren van content.

  Hoe fijn is het als jij je geen zorgen meer hoeft te maken over bezoekersaantallen en het bereiken van jouw klant! Wil jij eindelijk controle over je website en een  Weg frustraties en gevoel van onmacht. Hallo controle over jouw website, bezoekersaantallen en het bereiken van jouw ideale klant! Een steengoede SEO-contentstrategie zorgt ervoor dat jij content maakt die scoort in de zoekmachine.

  SEO Basistraining

  Duur: 90 minuten | Tarief: €149,95 excl. btw

  Wil jij weten hoe de basis van SEO in elkaar steekt, hoe Google Analytics werkt en waarom je Search Console moet gebruiken? Je weet het allemaal na deze SEO basistraining! Daarnaast leer je ook op welke manier je het beste zoektermen kunt vinden en hoe jij sterke SEO teksten schrijft die aansluiten bij jouw doelgroep.

  Wil je graag de basis leren van SEO, maar weet je niet goed waar je moet beginnen? Dan is deze training echt wat voor jou! Je kunt direct aan de slag kan met overzichtelijke opdrachten en daarnaast krijg je duidelijke tips. Tijdens het leren houd jij je bezig met het optimaliseren van jouw website.

  De SEO Studio

  Let’s talk!

  Ben je benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen? Laten we sparren! Plan een vrijblijvend intakegesprek.