SEO Coaching

Herken jij het onderstaande?

  • Mijn website is moeilijk vindbaar of helemaal niet niet te vinden in Google.
  • Ik heb alles al gedaan om mijn website beter vindbaar te maken, maar ik zie nog geen resultaat.
  • Ik weet niet meer wat de volgende SEO stap is.
  • Ik kan wel wat hulp gebruiken met SEO.
  • Het is tijd om in mijn bedrijf te investeren.

Hoe werkt SEO coaching?

SEO coaching is een 1-op-1 traject waarbij wij nauw samenwerken. Van beide wordt dan ook inspanning en tijd verwacht, want wij gaan samen aan de slag met SEO en het ook direct toepassen in de praktijk. Zoekmachine optimalisatie is een investering die tijd kost, maar op den duur zal jouw website steeds hoger ranken. Het doel is natuurlijk de eerste positie in Google.

Hulp krijgen van een SEO coach

Kan jij je herkennen in de bovenstaande punten, dan biedt SEO coaching voor jou de uitkomst. Versterk, verbeter en verfijn jouw SEO strategie met behulp van 1-op-1 coaching bij De SEO Studio. Tijdens een coaching sessie bespreken wij alles wat betreft jouw online vindbaarheid én hoe jij hoger in Google komt te staan.

Waarom een SEO coach?

Heb jij een website? Deze mag gezien worden door bezoekers! En dan wel de juiste bezoekers. Blijven de aanvragen op jouw website achter? Krijg je te weinig telefoontjes binnen of aankopen? Kun jij wel wat hulp gebruiken? Ga dan het avontuur aan met mij als jouw SEO coach. Samen gaan aan er voor zorgen dat jouw website beter scoort in de zoekmachines.

SEO coach voor WordPress websites

Wil je direct zelf aan de slag met het optimaliseren van jouw website? Kies dan voor een SEO coach! WordPress is een praktisch CMS systeem die jij kunt gebruiken om jouw vindbaarheid te verhogen. Hoe? Dit laten wij je graag zien. We werken aan een strategie voor jouw bedrijf om meer relevante bezoekers te krijgen op jouw website.

SEO Brainstormsessie

Wil jij goed vindbaar zijn in de zoekmachines? Optimaliseer dan jouw website, zodat je meer bezoekers kunt bereiken. Hierbij is het wel belangrijk om de juiste bezoekers te bereiken en daarvoor moet je gebruik maken van relevante zoektermen. Op deze manier kan jouw ideale klant jouw website vinden!

- Wij brengen de vragen van jouw doelgroep in kaart.

- Wij onderzoeken hoe jouw doelgroep denkt.

- Wij vertalen denkpatronen in relevante zoektermen.

- Wij verwerken de zoektermen in jouw content planning.

Samen gaan wij op zoek naar jouw doelgroep en zoeken we uit hoe zij denken. Tot slot combineren wij de gedachten van jouw potentiële klanten in een goed scorende zoekterm.


SEO Basistraining

Wil jij weten hoe de basis van SEO in elkaar steekt, hoe Google Analytics werkt en waarom je Search Console moet gebruiken? Je weet het allemaal na deze SEO basistraining! Daarnaast leer je ook op welke manier je het beste zoektermen kunt vinden en hoe jij sterke SEO teksten schrijft die aansluiten bij jouw doelgroep.

Wil je graag de basis leren van SEO, maar weet je niet goed waar je moet beginnen? Dan is deze training echt wat voor jou! Je kunt direct aan de slag kan met overzichtelijke opdrachten en daarnaast krijg je duidelijke tips. Tijdens het leren houd jij je bezig met het optimaliseren van jouw website. Wil je zelf aan de slag? Kies dan voor een online SEO cursus.
SEO Contentstrategie

Jouw website verdient het om gevonden te worden door potentiële klanten! Daarom gaan we tijdens de SEO contentstrategie aan de slag met het verdienen van de posities in Google. Wij ondersteunen je bij het opstellen van een passende strategie en bij het creëren van content.

Hoe fijn is het als jij je geen zorgen meer hoeft te maken over bezoekersaantallen en het bereiken van jouw klant! Wil jij eindelijk controle over je website? Kies dan voor SEO coaching! Weg met de frustraties en gevoel van onmacht. Hallo controle over jouw website, bezoekersaantallen en het bereiken van jouw ideale klant! Een steengoede SEO-contentstrategie zorgt ervoor dat jij content maakt die scoort in de zoekmachine. 

649,95

499,95

SEO coaching sessie online

  • 1-op-1 online begeleiding
  • SEO strategie en planning op maat
  • Direct uitvoerbare opdrachten
  • Binnen enkele weken resultaat