+31 085 004 1668 Hallo@deseostudio.nl

Hi, Mijn naam is Christeny

SEO EXPERT

Doelgericht aan de slag met SEO?

Bechik jij over een website of webshop? Dan wil je dat deze natuurlijk wordt gezien door bezoekers. En wel de juiste bezoekers. Graag bied ik jou ondersteuning bij de SEO activiteiten in jouw bedrijf, zodat jij je kan focussen op wat jij leuk vind en waar jij goed in bent.

k

SEO coaching

Zelf aan de slag, maar ondersteuning waar jij dat nodig hebt.

SEO cursus

Online eenvoudig alle ins en outs leren van SEO in De SEO Studio Academy.

SEO uitbesteden

Alles vertouwd uit handen geven en altijd inzicht in je huidige prestaties. 

Nummer 1 posities

Actieve klanten

Geschreven pagina's

Koppen koffie

Samen of zelf aan de slag

met SEO voor jouw website.

SEO schrijven voor extra bezoekers

Wil jij een ijzersterke SEO tekst schrijven? Samen met De SEO Studio krijg jij dit voor elkaar. Vraag jij je af hoe je de juiste tekst met voldoende zoekwoorden schrijft zonder de kwaliteit te verliezen? Dit is waar De SEO Studio jou helpt. Een goede SEO tekst schrijven kan je moeilijk vinden, en dat is begrijpelijk. Het is belangrijk te weten op welke aspecten je moet letten, zodat je tekst hieraan voldoet en de boodschap goed overkomt bij de lezer. SEO schrijven is een kwestie van het combineren van de juiste ingrediënten. Wanneer je deze hebt, kan jij die extra bezoekers binnenhalen.

Dashboard

Wat is SEO schrijven?

Misschien vraag jij je nu af: ‘Wat is SEO schrijven?’ Om te beginnen zorg je er voor dat je de zoekwoorden uit jouw onderzoek verwerkt in je tekst. Hierdoor is het voor zoekmachines duidelijk waar de pagina over gaat. Op het moment dat een potentiële klant in Google zoekt op een bepaald woord, komende meest relevante resultaten naar boven. Zorg er dus voor dat je duidelijk laat zien waar de pagina over gaat. Dit verhoogt de sessie tijd en geeft aan dat de term en de pagina goed bij elkaar aansluiten. Heb jij nog geen termen voor jouw bedrijf in kaart gebracht? Bekijk dan eens het artikel in 5 stappen zoekwoord onderzoek doen.

SEO teksten schrijven, ook jij kan het!

Een SEO tekst schrijven, hoe doe je dat? Dit is een veelgestelde vraag wanneer het gaat om zoekmachine optimalisatie. Inmiddels heb ik al jaren ervaring met het schrijven van teksten voor websites van verschillende bedrijven. Wanneer je jouw website voorziet van SEO content help je de online vindbaarheid van jouw bedrijf te vergroten. Doe je dit voor een langere periode? Dan zal je zien dat je gratis extra bezoekers binnen zal halen. Het proces van teksten optimaliseren vergt tijd en geduld, maar heeft als je het op de juiste manier doet, een positief resultaat. Ga je aan de slag met SEO teksten schrijven? Breng dan de sfeer van jouw bedrijf goed over en verleid je bezoeker tot meer. 

undraw_winners_ao2o

Vergroot je vindbaarheid, krijg meer bezoekers en help meer klanten.

SEO teksten laten schrijven: ‘Een oplossing voor de drukke ondernemer.’

Kom je er maar niet aan toe om aan de slag te gaan met jouw content? Iemand anders jouw SEO teksten laten schrijven kan een oplossing zijn. De teksten op jouw website laten schrijven door een SEO specialist is voor velen een uitkomst. Het kan namelijk zijn dat jouw website simpelweg te veel content heeft om bij te houden, of je moet nog starten met het schrijven. Kortom, er zijn allerlei redenen om jouw SEO teksten te laten schrijven. Het doel van een geoptimaliseerde tekst is dat jouw website online beter te vinden is. De SEO Studio weet precies wat er geschreven moet worden om jouw doelgroep te bereiken. Zo komt jouw website steeds een stapje hoger in Google en je zal een groot verschil merken in het verkeer op jouw website.

Zelf aan de slag met een Cursus SEO schrijven

Wil jij de kneepjes van het vak leren en tijdens een cursus SEO teksten schrijven aan de slag gaan? Wacht dan niet langer en investeer in jezelf en jouw bedrijf. Je eigen SEO teksten leren schrijven scheelt op lange termijn veel tijd én geld. Tijdens de schrijfcursus van De SEO Studio leer jij de beginstappen van een tekst opbouwen en hoe je een tekst voor je lezers kan schrijven. Het is namelijk erg belangrijk om jouw teksten zo te schrijven dat het niet op een zoekwoorden-spam gaat lijken, waardoor jouw lezers een onbegrijpelijke tekst lezen. Bij onleesbare teksten klikken jouw bezoekers weg, en dat wil je uiteraard niet. Zodra je de smaak te pakken hebt schrijf je er op los en heb je binnen no-time SEO proof teksten geschreven. Enthousiast? Wacht dan niet langer! SEO schrijven, dat kan jij ook!

Wat anderen zeggen

“Via Social Media bij Christeny terecht gekomen waar ze een SEO-cursus aanbood. Daarna heeft ze een vrijblijvende scan gemaakt en hebben we wat één-op-één sessie gepland, waar ze mij duidelijke aanwijzingen heeft gegeven. Ze is deskundig en helpt met veel geduld. Dank je wel!”

Monique van Ringelenstein, @moniqueringel

“We hebben tijdens het gesprek De SEO scan doorgenomen. Dit gaf mij inzichten in de verbeteringen die ik kan aanbrengen en wat daarvoor nodig is. Wat ik fijn vond is dat Christeny voor mij ingewikkelde materie versimpeld, waardoor je ook het vertrouwen krijgt om er zelf mee aan de slag te gaan.”

Naomi Appelhof, @imago.dei.counseling

“Christeny helpt je op een laagdrempelige en fijne manier aan een verbeterde SEO. SEO was voor mij altijd zoiets als: “Ik weet dat het belangrijk is, maar geen zin in”. Christeny maakt het begrijpelijk en zelfs leuk. Vooral wanneer ik al snel verschil merk. Naast dat ze een super fijn rapport heeft geschreven, is ze gemakkelijk bereikbaar voor vragen! Ik zou Christeny zeker aanraden om je te verdiepen in je SEO!”

Doete Reitsma, @dubbelzen

Olive Communication
Lily and the city
Dubbel zen
Ringelenstein

Let’s talk!

Ben je benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen? Laten we sparren! Plan een vrijblijvend intakegesprek.