Wil jij ook meer bezoekers

op jouw website?

SEO scan aanvragen

Wil jij de vindbaarheid van jouw website verbeteren? Ik help je daar graag bij. Vraag nu gratis een SEO Scan aan, en je hebt inzicht in je huidige prestaties.

 • Gratis scan (t.w.v €199).
 • Scan op zoekwoorden en content.
 • 80% van de sites die wij scannen loopt omzet mis!
 • 1-1 coaching via Instagram.

  *Door de scan aan te vragen, schrijf je je in voor De SEO Studio nieuwsbrief. Je ontvangt wekelijk tips om je online zichtbaarheid te vergroten. Uitschrijven is altijd mogelijk.

  Gratis SEO scan

  Meten is weten. De SEO Studio beschikt over een online tool die het mogelijk maakt om alle gegevens van je website te meten. Uit de check rolt vervolgens een analyse op basis van de content, autoriteit en techniek die jouw website beschikt. De uitkomst geeft je inzicht over hoe Google jouw website beoordeelt op het gebied van vindbaarheid. Zodra je weet waar de aard van het probleem ligt, kun je eindelijk een stap richting groei zetten! Laat dus eenvoudig je website door mij checken op het gebied van deze belangrijke factoren en zet alvast de eerste stap naar een zoekmachine geoptimaliseerde website. Ready to evolve your business?

  Hoe werkt de SEO scan?

  Mocht je nieuwsgierig zijn naar het verloop van de SEO scan, sit tight! Ik ga je zo begrijpelijk mogelijk uitleggen hoe ik te werk ga tijdens het uitvoeren van de scan.

  Content check
  Allereerst worden zoekwoorden en het gebruik van dubbele content beoordeeld door De SEO Studio’s SEO scan. Na het uitvoeren  vind je belangrijke onderdelen die beoordeeld worden door Google terug in het overzicht van je gescande website.

  Autoriteit check
  Niet alleen het in kaart brengen van content is belangrijk, maar ook de autoriteit van je website. Je zult wel denken, wat is autoriteit? Autoriteit omschrijft
  hoe ‘belangrijk’,  jouw website is, en hoe hoog hij daardoor in de zoekmachines scoort. Dit ziet Google aan de hand van reviews, verwijzingen en meer. 

  Techniek check
  Naast het controleren van de content en autoriteit, zal de SEO scan als finishing touch ook de techniek van je website meenemen. Dit is erg belangrijk voor de manier waarop zoekmachines als Google je website indexeren! Daarnaast heeft het een positief effect op het bezoekersgedrag! Er wordt tijdens de scan onder andere gekeken naar de website snelheid, indexering statistieken, codes en scripts.

  Zoals eerder genoemd krijg je na de uitvoering van de SEO scan in het rapport een uitgebreide uitleg over deze score, zodat je exact weet in hoeverre jouw website momenteel klanten bereikt. Hierbij gaat het niet alleen om de homepagina, maar ook om het gehele domein! Daarnaast wordt er tijdens de check gekeken naar het totale aantal links, domeinen, IP-adressen en subnetten. Dit zijn allemaal termen waar jij je verder niet druk om hoeft te maken, die taak neem ik graag uit handen.

  After-scan service
  Nadat de SEO scan is uitgevoerd, ontvang je deze per mail. Ook krijg je een e-book en is het mogelijk om een intakegesprek in te plannen als je nog vragen hebt. Als het jouw voorkeur heeft, dan nemen wij het  rapport door. Na het gesprek wordt er per mail aanvullende informatie toegestuurd. Dankzij De SEO Studio SEO scan weet je precies wat de vervolgstappen zijn om je doelstelling te bereiken.

  SEO Scan aanvragen

  Vraag direct de gratis SEO scan aan!

  Een rapportage ontvangen over de content, autoriteit en techniek van je website? Laat direct je website analyseren door middel van de De SEO Studio SEO Scan. Deze is geheel gratis en vrijblijvend. Vul het formulier in en vraag vandaag nog de scan aan. Achterhaal de verbeterpunten volgens Google, en start met het bereiken van je doelstellingen!