+31 085 004 1668 Hallo@deseostudio.nl

Hi, mijn naam is Christeny.

Online marketing strategist

De SEO Studio op kantoor

Meer over mij

Heb jij te weinig uren in een dag? We kennen het allemaal, ook ik! Daarom help ik je graag met het behalen van alle doelen en ideeën die je hebt voor jouw bedrijf.

Dit doe ik al jarenlang, en nog steeds haal ik hier dagelijks veel voldoening uit. Deze passie is ontstaan tijdens mijn studie, nadat ik bekend werd met de online wereld die tegenwoordig een maar al te grote rol speelt in onze samenleving.

Tijdens mijn studie kreeg ik te maken met het voeren van onderzoek. Hierdoor kwam ik tot de conclusie dat veel kleine ondernemers op het gebied van online presentie niet goed wisten waar zij moesten beginnen.

Om deze reden schreef ik het e-book “Eindelijk, mijn eigen webshop!” waarin ik vragen beantwoord zoals: “Hoe start ik een webshop?” en “Hoe krijg ik genereer ik meer klanten?”. Mijn missie is om zoveel mogelijk ondernemers zoals jij online zichtbaar te maken.

Mijn missie

Tegenwoordig is er zoveel informatie beschikbaar over duizenden onderwerpen, wat ervoor kan zorgen dat je de bomen door het bos niet meer kunt zien. Mijn doel is om ambitieuze ondernemers zoals jij te adviseren en er uiteindelijk voor te zorgen dat je met jouw website terecht komt op de plek waar jij naar toe wilt.

Oftewel: in the public eye!

Waar ik energie van krijg

het ontwikkelen van ijzersterke seo strategie

Met al mijn kennis en ervaring heb ik besloten om De SEO Studio in 2018 op te richten. In de afgelopen twee jaar heb ik ontzettend veel ondernemers mogen helpen met het behalen van online zichtbaarheid. Graag help ik jou om dit ook te bereiken! Ik vind het daarom belangrijk jouw taken uit handen te nemen, zodat jij jouw waardevolle tijd kunt steken in de dingen waar je écht goed in bent. Daarnaast leer ik je graag hoe het blijven optimaliseren van jouw website moet, zodat je weet hoe het bereik van jouw bedrijf kan groeien.

Happy clients

Misty van Genderen

”Het samenwerken met Christeny gaat eigenlijk altijd goed! Het contact is fijn en ik kan haar echt op elk moment een Whatsapp bericht sturen. Ze is klantvriendelijk en werkt erg snel. De SEO Studio staat voor mij echt voor professionaliteit en goed advies. Mijn website word vaker bezocht en de boekingen stromen binnen!”

Misty van Genderen, Thebeautyavenue.nl

”Je hebt me zeker goed geholpen met het optimaliseren van mijn website. Ik vond het moeilijk om precies aan te geven tegen welke problemen ik aanloop en wat ik voor ogen heb. We konden niet alles tegelijk oplossen, maar je hebt me goed op weg geholpen. Ook al heb ik best wat kennis van online marketing, toch is het lastig om alles te weten wat er nodig is om succesvol online te ondernemen. Vooral de technische know-how blijft wel een dingetje…”.

Dolf Finker

Eigenaar, leefstijlkompaz.nl

”Christeny is een ontzettend aardig en rustig persoon. Ik werk al een tijdje met haar samen en ben er erg tevreden over. Het fijne vind ik dat zij altijd voor mij klaar staat wanneer ik een vraag heb, of er even niet uit kom. Over het design van mijn website ben ik nog steeds enthousiast!  Het ziet er overzichtelijk en professioneel uit.”

Barbara van der Kaap

Eigenaar, parishaircosmetics.nl

 ”De samenwerking met Christeny is super leuk. Ik heb een hoop van je geleerd! Mocht ik nog wat willen weten op het gebied van marketing, dan zal ik jou hiervoor benaderen. ”

Suzette Sporkslede

Eigenaar, Curabeads.nl

”Fijn dat je me hebt geholpen om globaal inzicht te geven in het SEO. Dit maakt het voor mij makkelijker om de juiste keuzes te maken binnen de marketing van mijn bedrijf.”

Miranda van der Zalm

Eigenaar, zalminterieurontwerp.nl

”Je hebt mij in korte tijd geholpen met SEO waardoor ik met kleine aanpassingen de vindbaarheid van mijn website kon vergroten. Dankzij je overzichtelijke SEO scan kon jij mij heel gericht helpen. Dit was erg prettig.”

Fabienne

Eigenaar, FAB-ULOUS.nl