Social media

It’s that time again

Om jouw bedrijf te leren kennen vind er als eerst een intakegesprek plaats. Samen gaan we brainstormen over welke kanalen voor jouw bedrijf interessant zijn. Vervolgens bepalen we een social media en contentstrategie. Hierbij kijken we naar welke berichten jouw doelgroep leuk vinden om te zien. De brainstorm sessie is ontzettend belangrijk voor het starten met posten, hierdoor kunnen er namelijk passende berichten worden gemaakt.

Stap 1: Contentstrategie

Om jou en je bedrijf te leren kennen vind er als eerst een intakegesprek plaats. Samen brainstormen we over welke kanalen voor jouw bedrijf interessant zijn, en bedenken we een passende sociale media- en content strategie. Bij het ontwerpen van de strategie kijken we naar welke berichten jouw doelgroep wil zien. De brainstormsessie is ontzettend belangrijk voor het starten met posten van content. Hierdoor kan er namelijk direct passende content worden gemaakt.

Stap 2. Social media content

Elke week worden er nieuwsitems en/of blogs geplaatst die jouw doelgroep interessant vindt. Om het maximale uit jouw social media strategie te halen, is het tijdens de samenwerking belangrijk dat jij berichten online zet.

Wil je je liever focussen op andere dingen en heb je hier geen tijd voor? Geen zorgen, ook het plaatsen van content kan in overleg worden verzorgd.
Wil je liever ook jouw webcare uitbesteden? Ook dit is mogelijk. Als één van jouw volgers een vraag heeft, dan handelt De SEO Studio dit voor jou af. Het bijhouden van reacties doe ik standaard van 9:00 tot 17:00

 Stap 3: Rapportage

Evaluation, the key ingredient to growth. Ik toon je graag aan wat voor groei jouw socials en website hebben gemaakt! Aan het einde van de maand ontvang je een rapportage waarin een overzicht staat van het bereik en het aantal clicks op de berichten die geplaatst zijn. Je krijgt antwoord op vragen zoals: 

‘Hoeveel mensen hebben we bereikt?’
‘Hoeveel mensen zijn naar de website gegaan?
Welk effect heeft dit gehad? 

Aan de hand van deze rapportage kijken we samen naar de voortgang van jouw social media kanalen. Vervolgens bepalen we op basis van de resultaten eventuele aanpassingen voor de strategie.

 

Social media pakketten

Bij De SEO Studio is er altijd een pakket die bij je past. Wij bieden verschillende opties aan die aansluiten bij jouw bedrijf en budget. Wil je een pakket op maat samenstellen? That’s possible! 

Check list

Content strategie

Bestaat o.a. uit: 

Mission statement

Doelgroepanalyse

Concurrentieanalyse

Hashtagstrategie

€99,95

Eenmalig

Start up

Content strategie

(eenmalig 99,95)

2 posts per week

Facebook en Instagram

€175

Per 4 weken

Scale up

Content strategie

(eenmalig 99,95)

2 posts per week

Facebook en Instagram

Stories 

€199

Per 4 weken

Flow

Content strategie

(eenmalig 99,95)

4 posts per week

Facebook en Instagram

Stories

Webcare

€395

Per 4 weken

Let’s be creative

Ben jij klaar om op te vallen? Ik laat jouw social media kanalen creatief naar voren komen door verschillende vormen van content in te zetten. Voorbeelden hiervan zijn video, teksten en afbeeldingen. Ik zorg er voor dat jouw volgens geinteresseerd worden en blijven in jouw content.

Jouw ideale klant

Weet jij wie jouw ideale klant is? En weet jij wat zij graag willen zien? Om hier achter te komen kijken ik goed naar jouw doelgroep. Door antwoord te krijgen op diverse vragen zoals: ‘Wat doen zij precies?’ of ‘Waar worden zij blij van?’ Is het mogelijk om succesvolle interactie te creëren.

Content creaties

Bekijk de onderstaande visuals om een beeld te krijgen van diverse content creaties op Instagram. What do you think?