+31 085 004 1668 Hallo@deseostudio.nl

SEO uitbesteden

Geef alles uithanden, leun
achterover en laat je merk groeien

Herken jij het onderstaande?

K

Mijn website is moeilijk vindbaar of helemaal niet te vinden in Google.

K

Ik wil graag de online vindbaarheid van mijn website verhogen maar weet niet hoe.

K

Ik heb niet genoeg tijd om aan SEO te werken.

Jouw website SEO proof

Kom je er zelf niet uit met het SEO proof maken van je website? Dan kan de oplossing zijn om de SEO activiteiten in jouw bedrijf uit te besteden. Kun jij je voorstellen hoe fijn het is als jij je website opent en deze volledig SEO proof is? Je hoeft zelf geen rekening te houden met het gebruiken van de juiste zoekwoorden, koppen, subkoppen en nog meer belangrijke factoren.

Bij het uitbesteden van je SEO kun jij je website in één keer voorzien van de juiste teksten. Google indexeert je website en neemt de nieuwe content mee in de zoekresultaten. Het resultaat? Nieuwe klanten waar je zelf niets voor hoeft te doen!

Wil jij jouw SEO uitbesteden? Dat kan eenvoudig bij De SEO Studio. Wil je weten wat de huidige scores van je website zijn? Je website GRATIS laten scannen kan eenvoudig met onze SEO scan.

SEO uitbesteden

Meer tijd over voor jouw bedrijf

SEO uitbesteden geeft ruimte! Het nadenken over de juiste zoekwoorden, teksten en alle andere SEO factoren kan soms frustrerend zijn. Hoe fijn is het om dit uit te kunnen besteden, zodat jij je volledig kunt focussen op je bedrijf! Zo heb je meer tijd om verder te groeien en tijd om te doen wat jij leuk vind.

Wil jij jouw website SEO proof maken en dit uitbesteden? Wij help je graag verder! Neem contact met mij op voor meer informatie.

Werkwijze SEO uitbesteden

Samen spreken we af welke zoekwoorden voor jouw als bedrijf, en jouw klanten belangrijk zijn. Het is namelijk zo dat naast het beschikken over teksten die voor Google goed leesbaar zijn, moeten deze ook aantrekkelijk zijn voor jouw klanten.

Naast het plaatsen van nieuwe teksten en het inzetten van linkbuilding kijken wij ook naar je meta instellingen. Steeds meer mensen zoeken op afbeeldingen, dus deze worden ook meegenomen bij het SEO proof maken van jouw website.

Ben jij klaar om te groeien

naar the next level? Wij helpen je graag!

Jouw website online vindbaar

1. Opstart traject

Het begin van SEO begint altijd met een opstart traject. Deze bestaat onder andere uit een SEO Scan, zoekwoorden onderzoek, zoekwoorden advies, Nulmeting posities en een Google Analytics, Search Console en Mijn bedrijf controle.

2. Optimalisatie

Jouw website wordt op basis van jouw wensen een aantal uren per maand geoptimaliseerd. Hieronder valt content creatie, linkbuilding, linkmanagement, monitoring, evaluatie en advies.

3. Rapportage

Aan het eind van de maand of zelfs wekelijks is het mogelijk om een rapportage te ontvangen. Aan het eind van de maand is er een contactmoment waarin we de voortgang van het project bespreken.

 

Tarieven

Wil je zelf aan de slag met SEO? Kies dan voor persoonlijke coaching of volg een online cursus

Let’s talk!

Ben je benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Laten we sparren! Plan een vrijblijvend intakegesprek.